avec-papiers.be Rotating Header Image

Audio – definitieve resultaten 1e verkiezingsronde

Veel woorden moet ik hier niet aan vuilmaken. De kiescommissie leest de definitieve resultaten voor van de eerste ronde van de parlements-, senaats- en presidentsverkiezingen op 28 november. In het originele fragment heb ik enkel wat geknipt maar niets geplakt. De fraude in de presidentsverkiezingen ten voordele van INITE mag dan al teniet gedaan zijn (hoor het gejuich over de stad als men aankondigt dat Michel Martelli naar de 2e ronde mag), dat is duidelijk niet zo voor de parlements- en senaatsverkiezingen. Of zou men zo keurig geweest zijn daar niet te frauderen ? Luister en oordeel zelf…

Met dank aan Radio Metropole Haïti

  7’23”

0 Comments on “Audio – definitieve resultaten 1e verkiezingsronde”

Leave a Comment